Grattis till alla duktiga hundar från MiHk

Hej !
Ni som varit ute på banor runt om i Sverige och tävlat och vill få med det på hemsidan måste själva maila det till
e-mail

Skriv ett litet referat om hundarna från klubben ett extra plus om ni mailar med foton.


I kommenatrfältet kommer anonyma inlägg tas bort.
Mvh//Maria Karlsson

Sm Västerås

2010-07-26

Här kommer lite senkomna raporter från SM

SM avhölls detta år i Västerås och från Midlanda hade 10 hundar anmälts till någon av Sm-tävlingarna samt flera till övriga lopp.

Lördagen bjöd på försök i Sprint-SM och Big Bob gick vidare där genom en tredjeplacering. Crimdon Wushu blev tre i ett lopp utanför SM.

På söndag brakade det loss på allvar med många SM-lopp. Fräcke Fredrik och Rosecrans Hill var först ut i sin semifinal i Veteran-SM

Båda gick vidare till final, Fredrik genom seger och Rosecrans Hill med en tredjeplats.Efter det var det Dot och Kingdom Leons tur för försök i Tik-SM och där blev Dot trea och vidare till semifinal. Kingdom slutade som femma. Crimdon Boa var näste man till rakning och det blev fortsatt tävlande även  för honom då han knep en andraplats i försöken i öppna SM.

I den andra semifinalen av veteran-SM deltog Warrens Rock som tyvärr blev femma och därmed utslagen.

Så var det försök i öppna-SM och Happy Feet säkrade en semifinalplats då han blev trea i sitt heat.

Lollo Jones hade inte hundradelarna på sin sida då hon tappade semifinalplatsen i Tik-Sm med en ynka hundradel.

Så var det Crimdon Cobras tur att hedra klubbens färger och det gjorde han också genom att ta ytterligare en Midlandahund vidare i öppna SM genom en tredjeplats.

Hittills alltså 7 hundar vidare i SM

På tisdagen startade från klubben Karon och Beauty-Clover. Karon slutade som fyra i sitt lopp men Beauty-Clover passade på att ta hem en seger 

På onsdag startade tävlingarna med ett poänglopp där Crimdon Wushu vann. Däreefter var det semifinaler i Sprint-SM och Big gick vidare även denna gång då han gick i mål som trea. I semifinalen till Tik-SM blev tyvärr Dot utslagen och likaså Happy Feet i sin semifinal i öppna SM. Båda slutade på femte plats. I nästa semifinal i öppna SM startade Crimdon Boa och Crimdon Cobra. Boa gick över mållinjen som tvåa men blev tyvärr diskvalificerad och även Cobra missade sin finalplats då han slutade som sexa. Lollo Jonessom startade i en cup blev även hon utslagen med ytterligare en förarglig fjärdeplats.

Så var det då finaldag och Crimdon Wushu var även denna dag först ut. Hon visade hur det skulle gå till så att de övriga hundarna från klubben visste vad som gällde. Hon vann även denna dag poängloppet och blev därmed totalsegrare.

 

Så var det då dags för SM-finaler. Big Bob, som hade bekymmer med de korta burarna, hade väl lärt sig lite bättre teknik vid starten då han förbättrade sin placering och knep en andraplats 10 hundradelar efter segraren Delight Day.

Fräcke Fredrik visade att än kan gubben. Han vann Veteran-SM och passade dessutom på att sätta nytt banrekord. Inte illa av en veteran som fyllt 6 år. Rosecrans Hill gjorde även hon en bra insats då hon kunde kliva upp på prispallen som trea.

Speedfire´s Kennel kunde också känna sig extra stolta då alla tre hundarna som stod på prispall i SM har rötter från deras uppfödning.

Även Heartlines Kennel fick en framgång då Talisker, som vann öppna SM kommer från deras uppfödning.

Återigen: Vi är den lilla klubben med dom stora hundarna 

Lena Klöfver

 
Sprint-Sm 2010
2:a Big Bob 1:a Delight Day 3:a Elf


Prispallen Veteran-Sm 2010
2:a Balalajka 1:a Fräcke Fredrik 3:a Rosecrans Hill


Crimdon Wushu mot seger.

 

 

Dela