Nytt/Info

 

Vilka resultat Midlandas hundarna bjöd på idag nere på Åkerskanal den 21/10. 2 banrekord blev det. Det första tog Fridays Bounty på 515m tiden 30,37. Sonic Highway knep det andra på 745m på tiden 45,37. Razldazl Audrey vann Empire Rose, Trade Emett blev 2: a & Trix 3: a och springer Puppy Derbyfinal nästa helg. Billy Bounce 2:a. Zook & Eddie Murphy knep varsin 3-dje placering. Stormie slutade 4:a i ett mycket tufft lopp. Midswed Queen 4:a & Poker Face blev 5:a.
 
Lopp3: Billy Bounce, Midswed Queen & Poker Face

 


2017-07-17
Vi har nu fått klartecken från tävlingsansvarig i Shcf att det är okej att  köra en tävling den 27/8.
Vi flyttar alltså tävlingen som vi fick ställa in (15/7) och hoppas på fler hundar.


 

2017-03-24

Det första officiella numret av Månadens Hundkapp beräknas vara ute till den 8:e april,och du som inte har betalt för ett abonnemang kan från och med idag förbeställa din tidning!! Hoppas ni är nyfikna och längtar efter att få bläddra i en tidning som bara innehåller hundkapp!! Vi ser fram emot många beställningar och hjälp oss gärna att göra reklam för tidningen, hälsar Artur och Nina Bliding
https://www.blidingiaracing.com/shop

 

Hundkappvänner!

Nu börjar det allt mer närma sig årets första utgivningsdag - mitten av april är det dags - och vi har redan börjat jobba med tidningen. Det första av de bärande reportagen är färdigredigerat och till helgen går vi igång med det andra, så nu kör vi så det ryker!

De som har för avsikt att eller är tillfrågade om att bidra med material till tidningen: Börja fila på det redan nu! Vi behöver materialet inom en månad, senast sista veckan i mars men ju tidigare dest...o bättre!

Den som vill annonsera i tidningen bör boka så fort som möjligt. Vi är förstås hemskt tacksamma för annonser men samtidigt så finns det begränsat med plats i tidningen, eftersom vi vill ha en god balans mellan redaktionellt material och annonser. Har du en parning på gång, en valp/kull att sälja eller ett företag som vill nå ut till hundkappare? Även klubbar som vill pusha för en speciell tävling eller loppsponor som vill göra PR för sitt lopp är välkomna!!
Skicka i så fall annonsmaterial eller förfrågan till blidingiaracingandmedia@gmail.com.

Att döma av första numret så når du garanterat ut till minst 100 hundkappare och deras familjer/vänner - man brukar räkna med att tre-fyra personer läser varje tidning vilket gör en räckvidd på ca 300-400 personer - med din annons samtidigt som du stöttar projektet förstås! Dubbel nytta alltså!

Känner du till någon företagare som kan tänkas vilja annonsera så hör gärna av dig till oss på 0704-142542. Tidningen är i behov av minst två helsidesannonser per månad, så vi är tacksamma för hjälp med tips.

Helsidesannons kostar 1000 kronor. Halvsidesannons kostar 500 kronor. Kvartssida kostar 250 kronor och en "streamer" i botten av en sida 150 kronor. Den som köper annons får också ut den som bild på Facebooksidan!

PRENUMERERA! En årsprenumeration kostar 950 kronor och kan bokas på vår sajt blidingiaracing.com under fliken månadens hundkapp. Vi föredrar att så många som möjligt prenumererar så att vi inte behöver slösa onödig tid på att skicka iväg tidningar dagligen under flera veckor när värdefull tid behövs för att jobba med nästa nummer i stället.

Tipsa oss om reportageförslag! Känner ni någon (två- eller fyrbent) som ni med goda skäl tycker att vi borde porträttera under året så tipsa oss på ovanstående mejladress.

Nu ser vi fram emot en härlig vår med MÅNADENS HUNDKAPP!

Med vänlig hälsning
Redaktionen


 

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Söndag den 26/2 Kl. 13:00 Plats: Fritidslokalen Nackstavägen 52

 

Efter möte visas hundkapp från förr. Det kommer att serveras en middag med efterrätt och kaffe. 40 kr per person. (Föranmälan görs till Lena senast 22/2 på kaatarina@bredband.net eller på 073-0500840.

Medlemsavgiften för 2017 måste vara inbetald innan årsmöte för att som medlem ha rösträtt.

Fullt betalande 750 :- 
Familjemedlem 200 :-

 


 

Hej! Då vi har en länk som heter hundar i klubben så vore det bra om vi höll den aktuell. Bl a för att underlätta för Yvonne så hon lättare kan ha koll på klubbens hundar då hon ansvarar för elithundsdiplomen. Så ni som har förändringar bland erat hundbestånd kan väl vara snäll och maila mig uppgifter på: mailto:maria.z.karlsson65@gmail.com. Så jag kan hålla hundmatrikeln uppdatera. Mvh// Maria

 


 

Klubben har nu en egen Youtube sida: Midlanda Hundkapp på Youtube Filmer kommer så fort Micka har tid över.

 Hej!
Till ALLA medlemmar i MiHK. Ni som är nya medlemmar och vill ha lösenordet till våran medlemssida kan maila mig på: maria.z.karlsson65@gmail.com Detta gäller även medlemmar som kanske glömt eller av någon anledning ej fått det.

Mvh//

Maria

 

All kontakt med SHCF gällande Web, Tävlings och Registeruppgifter skickas med mail till: RegSHCF@gmail.com

Övriga ärenden till: shcf@shcf.se
Eller per brev till SHCF Förbundsstyrelse
c/o Malin Månsson Boaredal 330 446 93 Skepplanda

 


 

Den 29/5 var det en interjvu med Lena Klöfver om Midlanda tävlingen den 30/5 och hundkapp allmänt....:) Webbradio

 


 

Nu fnns möjligheter att annonsera om planerade parningar och försäljning av valpar här på Mihks sida.

Annonspris för Medlemmar: 0:- För icke Medlemmar: 100:-/mån/annons

Kontakta: Maila Bankgiro: 311 - 4865