Nytt/Info

KALLELSE TILL MEDLEMSMÖTE. 

Hej Alla !
P g a att man har stört och stökat till när man hyrt och haft fester i den lokal vi brukar hyra i Nacksta så har de tillfälligt varit tvungna att stoppa all uthyrning. Vi har då ändrat plats till IKEA:s servering men dag och tid är det samma : Lördag 25/1 kl 13.00.
Vi samlas vid ingången och går upp och tar en fika och sätter 
oss i ett hörn. 
Välkomna !! 

Midlanda Hundkapps swishnummer 1235178488
Tänk på att ALLTID lägga på 2kr när betalning sker via swish. Detta pga att banken tar ut en avgift från klubben på just 2kr.
 

Fel distans.
I den gemensamma tävlingsinbjudan från SHCF har ett litet fel smugit sig in den 8/7 för Midlanda.
Det har blivit fel distans på Whippet Racet, ska vara Kort ej Medel.
Så det är Midlandas inbjudan som gäller, se här  Tävlingsinbjudan
 

Hej Alla Hundkappare i Sveriges långa land, då var kongressen över och en del ändringar är gjorda då det gäller era licens avgifter, de plockas bort helt. Nu finns det ju ett antal som inte fått vetskap om (trots flertalet utskick) att dröja med inbet till efter kongressen och gjort sina betalningar,: Nu ska jag börja med återbetalningar men tyvärr har jag inte era kontouppgifter.

Kontakta mig på mail: kassorshcf@gmail.com eller på telefon 070-2140629 , så kommer vi överens om hur betalningen ska ske.
hälsningar från ett fortfarande snövitt skellefteå/solveig.
 

Källa: Shcf´s FB-sida


 

Månadens Hundkapp

Utgivningsplan och priser 2018:

Vi kommer under 2018 att ge ut 6 nummer av Månadens Hundkapp, varav sista numret kommer att vara ett lite tjockare Julnummer. Preliminärt kommer det att se ut såhär!
- v. 20 1:a numret
- v. 26 2:a numret...
- v. 32 3:e numret
- v. 38 4:e numret
- v. 44 5:e numret
- v. 50 Extra tjockt julnummer

Vi kommer att skära ner formatet till A4, och vi gör det av endast praktiska skäl. Ni kommer inte att få mindre att läsa eftersom vi ökar på med 4 sidor per nummer som kompensation för minskat format!

Helårsprenumeration: 700:-
Lösnummerpris: Nummer 1-5 = 120:- Nummer 6 = 240:-

Vi vill såklart ha så många prenumeranter som möjligt och därför erbjuder vi ett prenumerationspris som blir ett betydligt bättre pris än om man köper lösnummer!

För köp av prenumeration vänligen gå in på hemsidan! Vill ni betala via swish så är numret 0704-142542, glöm inte skriva avsändare och adress. Vill ni betala in via konto kontakta oss! Vänligen observera att detta erbjudandet gäller endast fram tills första numret ges ut, vill man prenumerera efter det så blir det till en kostnad av 120 :- x antal nummer som återstår samt 240:- för julnumret.

Så in och beställ, bli prenumerant!!

Hälsar Artur och Nina Bliding/Månadens HundkappKom ihåg att betala in eran medlemsavgift

MEDLEMSAVGIFT MiHK 2018

Fullt betalande 750 :- 
Familjemedlem 200 :-
Stödmedlem 200 :-
Ungdom (under 18 år) 100 :-

Sätts in på MiHKs bankgiro: 311-4865
(Kom ihåg att ange vem/vad du betalar för)
 
Vilka resultat Midlandas hundarna bjöd på idag nere på Åkerskanal den 21/10. 2 banrekord blev det. Det första tog Fridays Bounty på 515m tiden 30,37. Sonic Highway knep det andra på 745m på tiden 45,37. Razldazl Audrey vann Empire Rose, Trade Emett blev 2: a & Trix 3: a och springer Puppy Derbyfinal nästa helg. Billy Bounce 2:a. Zook & Eddie Murphy knep varsin 3-dje placering. Stormie slutade 4:a i ett mycket tufft lopp. Midswed Queen 4:a & Poker Face blev 5:a.
 
Lopp3: Billy Bounce, Midswed Queen & Poker Face

 Hej! Då vi har en länk som heter hundar i klubben så vore det bra om vi höll den aktuell. Bl a för att underlätta för Yvonne så hon lättare kan ha koll på klubbens hundar då hon ansvarar för elithundsdiplomen. Så ni som har förändringar bland erat hundbestånd kan väl vara snäll och maila mig uppgifter på: mailto:maria.z.karlsson65@gmail.com. Så jag kan hålla hundmatrikeln uppdatera. Mvh// Maria

 


 

Klubben har nu en egen Youtube sida: Midlanda Hundkapp på Youtube Filmer kommer så fort Micka har tid över.

 Hej!
Till ALLA medlemmar i MiHK. Ni som är nya medlemmar och vill ha lösenordet till våran medlemssida kan maila mig på: maria.z.karlsson65@gmail.com Detta gäller även medlemmar som kanske glömt eller av någon anledning ej fått det.

Mvh//

Maria

 

All kontakt med SHCF gällande Web, Tävlings och Registeruppgifter skickas med mail till: RegSHCF@gmail.com

Övriga ärenden till: shcf@shcf.se
Eller per brev till SHCF Förbundsstyrelse
c/o Malin Månsson Boaredal 330 446 93 Skepplanda

 


 

Den 29/5 var det en interjvu med Lena Klöfver om Midlanda tävlingen den 30/5 och hundkapp allmänt....:) Webbradio

 


 

Nu fnns möjligheter att annonsera om planerade parningar och försäljning av valpar här på Mihks sida.

Annonspris för Medlemmar: 0:- För icke Medlemmar: 100:-/mån/annons

Kontakta: Maila Bankgiro: 311 - 4865